PRODUK HERBALIFE: TC FORMULA

Produk Herbalife Terbaru! TC Formula

Bismillah


Ok, hari ni excited sangat nak cerita tentang produk Herbalife terbaru ni! Nama nya TC Formula. Produk herbalife TC formula ni baru je diperkenalkan secara rasmi oleh Herbalife Malaysia di Spectacular 2013 yang berlangsung di Stadium Putra Bukit Jalil, 25 - 27 Januari yang lepas.

Tak nak cerita panjang tentang kelebihan dia. Hanya nak share testimonial saya dan suami selepas guna produk herbalife TC formula ni. Selepas 2 hari je suami saya makan produk herbalife TC formula ni, dia dah turun 3kg! Ye betul, 2 hari = Turun 3kg! Ok jeles! Sebab saya turun 1kg je  >.<

Tapi jangan salah faham..bukan lah bermaksud saya dan suami hanya makan produk herbalife TC formula ni je boleh turun 3kg. Produk-produk herbalife yang lain masih kami ambil seperti biasa. Aloe, tea dan shake memang tak miss! :)

Jika anda inginkan lebih banyak maklumat tentang produk herbalife TC formula dan produk herbalife yang lain, boleh hubungi saya di 016 253 6887 atau email ke norazura.ma@gmail.com SEKARANG!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...