Herbalife Tea Mix

Bismillah.

Herbalife Tea Mix Lemon and Hibiscus 


Tadi aku pergi Hari Pelanggan Herbalife kat Pan Pacific Hotel, sebelah PWTC tu. Kat sana aku dapat satu info menarik tentang Herbalife Tea Mix dan aku terpanggil untuk share info tu kat sini. 

                                                 A - Antioxidant

Herbalife Tea Mix mengandungi zat antioksidan yang boleh membantu melambatkan proses penuaan.

                                                 B - Burn calories

Herbalife Tea Mix membantu 20% dalam program penurunan berat badan. Minum lebih banyak Herbalife Tea Mix ni untuk increase metabolisme dan bakar lebih banyak kalori. Biasanya, bila aku minum Herbalife Tea Mix ni panas-panas, mesti satu badan aku akan berpeluh-peluh macam baru lepas joging!

                                                 C - Cleansing
Herbalife Tea Mix ni mengandungi green tea. Green tea berfungsi untuk membersihkan dalaman badan kita selain daripada meningkatkan kadar metablisme dan membantu turunkan berat badan.
                                                 D - Detox

Herbalife Tea Mix jugak berfungsi untuk detox - membantu membuang  toksin yang ada dalam badan kita. 

                                                 E - Energy 

Perbezaan utama yang aku rasa lepas amalkan ambil Herbalife Tea mix ni ialah aku rasa lebih cergas dan susah nak rasa ngantuk waktu siang. Alhamdulillah :)


Simple tapi padat, dan senang nak ingat apa fungsi Herbalife Tea Mix ni kan? So, sesiapa yang masih belum mencuba Herbalife Tea Mix, anda ada 2 pilihan perisa yang memang best : Lemon and Hibiscus (Original) dan Peach. Yang lemon ada dua, 50g dan 100g. Peach pulak ada 100g je. Personally dari segi rasa, dua-dua pun sedap. Tapi aku prefer lemon sebab rasa macam minum lemon tea kat kedai tu. *Memangla rase lemon tea, dah name pun perisa lemon! Adeh!!:p* Peach pulak rase manis-manis sikit. Sedap jugak tapi aku tak suka sangat.

Anda boleh email saya norazura.ma@gmail.com kalau nak tahu berapa harga Herbalife Tea Mix ni dan harga produk Herbalife yang lain jugak ye.




15 comments:

  1. ini kena minum perut kosong ke atau selepas makan?

    ReplyDelete
  2. Umah Devi: Boleh minum semasa perut kosong dan selepas makan.

    ReplyDelete
  3. Lo minum tea mix saja ,apa berkesan jg.???

    ReplyDelete
  4. Ini kena ambil one set ke baru ada kesan....??lo cuma tea mix je seberapa berkesannya ???

    ReplyDelete
  5. Dia antara semua produk herbalife mana ya paling berkesan unt turunkan berat badan???

    ReplyDelete
  6. salam akk . sy pun ade masalah berat badan ..berat naik mendadak dalam 25 kilo .daripada 40kg pada 60 lbey .. pi dokter , dokter kate kesihatan sy sume ok .. sy nak cube amik herbalife , tp sy baru 17 , so x de income .. so kalau amik tea mix ni ja berapa ya ? bape lame ya effect dy ea ? mekasih : ira_ccm@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. salam akk .. sy nak cube amik herbalife tp umo 17 baru , so x de income banyak sgt .. jd kalau sy amik tea ni saje bole ke ? bape harga dy ? bape bulab bole dapat effect ?

    ReplyDelete
  8. Rania: Utk buang angin saya recommend ambil aloe vera..boleh refer di sini ye http://azuraawal.blogspot.com/2012/06/produk-herbalife-aloe-vera.html

    ReplyDelete
  9. Bole minum waktu malam?

    ReplyDelete
  10. mamaainaapunyer: Bergantung kepada tujuan pengambilan produk. Boleh email saya ni norazura.ma@gmail.com untuk pertanyaan lebih lanjut ye.

    ReplyDelete
  11. Baik azura ni..stengh coach soaln bukn je x minat dijwab tapi kena sindir pulk suh tnya coach yg kita msuk (##)..

    ReplyDelete
  12. salam.. berat badan sy 145kg dan sy sakit lutut tahap kronik .setiap hari hari sy amik voltren(pain killer dos tinggi)setiap hari 2 pg & 2ptg. x tau smpai bila sy nak stop. alhamdulilah dgn amik tea mix sy tlah bebas makan voltren. T.Q Allah &t q tea mix herbalife.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...